“Als werkcoach zijn wij het eerste aanspreekpunt om alles voor onze Haldu Helden te regelen” - Haldu Groep

“Als werkcoach zijn wij het eerste aanspreekpunt om alles voor onze Haldu Helden te regelen”

Leestijd: 2 minuten

Donna Kaal is bij Haldu Groep werkzaam als werkcoach. “Uiteraard zijn de vakmensen die wij mogen werven, selecteren en plaatsen stuk-voor-stuk Haldu Helden. Zij maken elke dag waar wat wij onze opdrachtgevers beloven.”

Donna werkt in een team van vijf werkcoaches. “Wij zijn er voor de vakmensen en wij willen hún helden zijn! Als werkcoach zijn wij hun eerste aanspreekpunt om alles voor ze te regelen. Zoals de start op de bouw, goed gereedschap en meer. Ook kunnen ze ons altijd bellen als er heel snel iets geregeld of opgelost moet worden.” Het werk is afwisselend, ook qua werkdruk, geeft Donna aan. “De ene week wisselen er bijvoorbeeld meer vakmensen dan de andere week. Toch is het redelijk verdeeld. We hebben momenteel 400 man aan het werk en met vijf werkcoaches staan wij hen terzijde. We groeien nog steeds. Zoals we het nu kunnen zien, starten we 2018 met in ieder geval 250 man aan het werk.”

“We hebben momenteel 400 man aan het werk”

Gevarieerde vragen

De vragen die Donna en haar team krijgen van de vakmensen variëren enorm. “We krijgen vragen zoals ‘hoeveel vakantiedagen heb ik nog?’ ‘Vind je goed dat ik dan en dan een week op vakantie ga?’ Of ze vragen om hulp om kapot gereedschap te repareren. In december sneeuwde het hard en kregen we veel vragen over wat zij precies moeten doen op de bouw als de weersomstandigheden verslechteren. Er zijn ook vaklieden die gewoon voor een collegiaal praatje bellen, heel leuk is dat.” Donna begeleidt eveneens buitenlandse vakmensen die hier voor Haldu aan het werk zijn. “Zij krijgen natuurlijk extra begeleiding, vooral als ze voor de eerste keer hier zijn.”

Leuke contacten

Donna vindt de externe contacten leuk. “Het breekt je dag en je kunt feeling houden met wat er allemaal in het werkveld gebeurt. Je hoort ook dingen uit de persoonlijke levens van onze vakmensen waardoor je een completer beeld van die persoon krijgt.”

Donna Kaal

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.