“Ik ben 120% tevreden over Haldu Groep!” - Haldu Groep

“Ik ben 120% tevreden over Haldu Groep!”

Leestijd: 2 minuten

Fred van Zwieten werkt voor de opdrachtgevers van Haldu Groep als bouwplaatsopruimer. “De laatste tijd loop ik ook met een werkvoorbereider mee en voer ik voor hem allerlei klusjes uit.” Fred is al bijna tien jaar in de bouwwereld actief. “Helaas niet altijd via Haldu Groep. Maar sinds september 2016 werk ik voor hen en ik ben 120% tevreden!”

Eerder werkte Fred voor andere bouwuitzenders. “De tijdsdruk was toen altijd gigantisch. Ook heb ik enkele keren nachtdiensten gedraaid. Al met al beviel het mij niet en ben ik op internet naar vacatures gaan kijken. Vervolgens kwam ik Haldu Groep tegen. Met hen ben ik in zee gegaan en de ervaringen zijn meer dan goed. Ze zijn super! Je krijgt voor elke opdracht vanuit Haldu Groep heldere instructies en als je op het werk zelf komt, word je direct door de voorman ontvangen en geïnstrueerd. Die samenwerking is glashelder.”

Leuk en gevarieerd werk

De opdrachten die Fred vanuit Haldu Groep krijgt, zijn leuk en gevarieerd. “Ik ben inmiddels overal geweest, zoals in Wassenaar en Utrecht en op bouwlocaties waar je anders nooit komt.” Fred werkt voor de verschillende opdrachtgevers van Haldu. “Zoals BAM, Ballast Nedam en Van Eesteren en nu voor de eerste keer voor ERA Contour. Sinds 1 december 2016 zit ik hier op een klus in Amsterdam. Het zou voor twee dagen zijn, maar inmiddels is dat verlengd omdat ze tevreden over mij zijn. Voor mij een thuiswedstrijd, want ik woon hier slechts tien minuten vandaan.”

“Andere vakmensen uit de bouw kan ik het aanbevelen ook voor Haldu Groep te werken”

Altijd werk en stipt op tijd betaald

Fred kan altijd bij de werkcoach van Haldu Groep terecht, mochten er problemen zijn. “Maar die bel ik nooit, omdat er nooit gedoe is! Als ik bel, is het om te zeggen hoe tevreden ik ben. Ik ben positief over Haldu Groep en het werk en straal dat ook graag uit. Andere vakmensen uit de bouw kan ik het aanbevelen ook voor Haldu Groep te werken. Je hebt altijd werk en je wordt stipt op tijd betaald. Niet voor niets heb ik een hele positieve recensie op Facebook gezet.”

Fred is 53 jaar en weet dat hij nog een tijdje door moet van ‘Den Haag’. “Geen probleem, hoor. Ik ben in topconditie, ik heb altijd gesport. Ik kan nog heel wat jaartjes mee. Tot 67 jaar en drie maanden zing ik het wel uit.”

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie